Update Covid-19: Afgelasting en eventuele verplaatsing

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus zit iedereen momenteel in een lastige tijd, zo ook de organisatie van de EY-Parthenon Ringvaart Regatta. Wij moeten jullie helaas mededelen dat de EY-Parthenon Ringvaart Regatta en het bijbehorende festival op 3 juni 2020 niet door zal kunnen gaan en ook niet uitgesteld zal worden naar woensdag 17 juni 2020.
 
Deze keuze is gemaakt op basis van de door de overheid opgelegde maatregelen. Omdat alle evenementen tot 1 juni verboden zijn en de roeiverenigingen tot minimaal 28 april dicht zullen blijven, kunnen de deelnemers zich met de huidige regels onvoldoende voorbereiden om 100 kilometer te roeien op zowel 3 als 17 juni. De veiligheid en gezondheid van onze deelnemers staat altijd voorop, en die kunnen wij op 3 en 17 juni met de huidige maatregelen helaas niet garanderen.

Wij zijn op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken om de wedstrijd naar een later moment in het jaar te verplaatsen. De EY-Parthenon Ringvaart Regatta is een wedstrijd waar men al lang naar uitkijkt en voor heeft getraind. Daarom willen we deze beslissing zo doordacht als mogelijk maken. Wanneer deze beslissing genomen is, kunt u weer een update verwachten.

Voor nu willen wij iedereen een goede gezondheid en sterkte toewensen. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip voor de huidige situatie. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar ringvaartregatta@laga.nl.

Geef een antwoord