Je bekijkt nu Thema

Thema

Na maanden van hard trainen is het op 2 juni 2021 dan zo ver. Alle boten verzamelen zich al in de vroegte bij Asopos, allemaal klaar voor de start. De weg hiernaar toe was voor veel zwaar, voor de een wat zwaarder dan voor de ander, maar allen hebben een goede voorbereiding. Een voorbereiding van vroege trainingen op het water, lange trainingen op de ergometer en alle ander soort trainingen die komen kijken bij het voorbereiden van een roeiwedstrijd van 100 kilometer.

Onderweg zijn er meerdere stops. Om even op adem te komen. Of om de benen te laten masseren en de blaren af te plakken. Daarna stapt iedereen weer moedig in de boot. Verder met het afleggen van de kilometers tot Delft. Richting het einde begint elke kilometer moeizamer te gaan. Maar alles wordt gegeven om te finishen voor honderden toeschouwers. Er worden grenzen verlegd.

46ste Ringvaart Regatta ‘Verleg je grens’.

Geef een antwoord