Je bekijkt nu Corona update

Corona update

Het zijn onzekere tijden voor iedereen, zo ook voor ons bij het organiseren van een evenement. Net als jullie zijn wij erg benieuwd naar de corona maatregelen tijdens de Ringvaart Regatta. Voordat jullie je inschrijven is het belangrijk om te weten wat wij als commissie eraan doen om de Ringvaart Regatta dit jaar onder veilige omstandigheden door te laten gaan.

Als commissie zijn wij bezig met het organiseren van verschillende scenario’s. In deze scenario’s gaan wij uit van verschillende maatregelen die kunnen gelden op 2 juni. De maatregelen zouden bijvoorbeeld van invloed kunnen zijn op de hoeveelheid toeschouwers of mensen op 1 plek. Wij houden dan ook rekening met het feit dat er mogelijk minder mensen met een ploeg mee kunnen fietsen, het afleggen van een andere route om knooppunt Leidschendam te omzeilen, eerdere starttijden en nog veel meer. Alles om de Ringvaart onder veilige omstandigheden door te kunnen laten gaan. Wanneer duidelijk is hoe de maatregelen van invloed zijn op de Ringvaart zullen wij dit aan jullie communiceren.

Mocht de wedstrijd helaas toch worden afgelast wanneer het inschrijfgeld al betaald is, is het ons streven om zoveel mogelijk inschrijfgeld terug te storten. Op dit moment worden betalingen uitgesteld en bestellingen worden alleen gedaan met een optie tot annuleren. Er zijn echter wel al een paar verplichte kosten die wij moeten doen, denk hierbij aan promotie materiaal en het software systeem voor de inschrijvingen. Omdat wij deze kosten niet uit kunnen stellen zullen wij waarschijnlijk een klein bedrag van het inschrijfgeld achterhouden om de kosten te dekken, wij streven ernaar om dit minimaal te houden. Op dit moment schatten wij dat dit een bedrag tussen de €5 en €20 zal zijn. In het geval van afgelasting zult u een bericht ontvangen wat er met het inschrijfgeld gaat gebeuren.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht verdere vragen hebben kunt u altijd mailen naar ringvaartregatta@laga.nl

Geef een antwoord