Je bekijkt nu Reservelijst

Reservelijst

Afgelopen week kregen wij vaak de vraag of het mogelijk is om je in te schrijven voor een reservelijst en wanneer bekend wordt of er deelnemers van de reservelijst toch nog mee kunnen doen.

Wanneer u zich nu inschrijft via tourmonitor schrijft u zich automatisch in voor de reservelijst, er is niets anders wat u daarvoor hoeft te doen. Op 3 april zullen wij duidelijk maken of er deelnemers van de reservelijst toch de Ringvaart kunnen starten. We hebben er voor gekozen om dit op deze dag te doen omdat deelnemers die nu staan ingeschreven zich t/m 2 april nog terug zouden kunnen trekken.

Pas wanneer ingeschreven deelnemers zich toch besluiten terug te trekken, zal er plek vrij komen voor deelnemers van de reservelijst. Dit omdat met de huidige corona maatregelen niet mogelijk is om voor meer deelnemers een veilige wedstrijd te organiseren. Mochten er versoepelingen komen waardoor wij meer deelnemers kunnen toe laten, zullen wij hiervoor eerst contact opnemen met deelnemers van de reservelijst.

Wij hopen zo uw vragen te hebben beantwoord. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u dat altijd naar ons mailen!

Geef een antwoord