De gehele organisatie van de Ringvaart Regatta bestaat uit vrijwilligers. Hierdoor kan dit unieke evenement alleen bestaan met behulp van sponsoring. Deze sponsoring kan gebruikt worden voor het aanschaffen van roei gerelateerde zaken, materiaal voor tijdens de wedstrijd of voor tijdens een van de stopplaatsen of voor materiaal bij het finish festival. Te denken valt aan: roeiboten, vlotten, tijdwaarneming, GPS apparatuur, vergunningen, sanitaire voorzieningen, voedsel, drinken, vervoer, bewegwijzering, waterboeien, navigatie boten, E.H.B.O., masseurs, podia, licht en geluid. Met de complete lijst zou deze gehele pagina gevuld kunnen worden.

Voor de sponsoring zijn er 3 pakketten met verschillende opties mogelijk. 

  • Ringvaart Regatta Brons: €500
  • Ringvaart Regatta Zilver: €1250
  • Ringvaart Regatta Goud: €2250

Het is altijd mogelijk om verschillende pakketten te combineren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de mogelijkheden, stuur dan een email naar ringvaartregatta@laga.nl of bel naar een van onze commissieleden. Download hier onze sponsorbrochure met de samenwerkingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd om hoofdsponsor te worden? Ook dat is mogelijk! Stuur een mailtje naar ringvaartregatta@laga.nl en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.