De start van de OC&C Ringvaart Regatta is bij de roeivereniging Asopos de Vliet in Leiden. Na een aantal kilometer wordt de Kaag overgestoken. Deze plek wordt gezien als het zwaarste onderdeel van de wedstrijd vanwege relatief hoge golven. Op 25 kilometer afstand van de start is de eerste stopplek in Aalsmeer. Hier is een het café de Wink gelegen waar eventueel wat gedronken kan worden en gebruik kan worden gemaakt van een toilet.


Vervolgens zal er om Schiphol heen worden gevaren naar de tweede stopplek in Zwanenburg. Hier is het mogelijk om wat te eten en te drinken en er zullen toilets aanwezig zijn. De wedstrijd vervolgt naar Lisse waar de derde stopplek is. Deze stop zal dit jaar in worden omgedoopt tot de “Feadship stop“. Op deze stopplek zullen medewerkers van Feadship aanwezig zijn om mee te kunnen kletsen, zal er een koffietentje staan en zullen er masseurs aanwezig zijn.


Als er weer genoeg energie is kan de weg worden vervolgt over de Kaag, terug richting Leiden waar het mogelijk is om te stoppen. Vanaf Leiden zal de route richting Leidschendam gaan. Hier is een grote stop aanwezig waar alle boten van het water af moeten vanwege de sluis. Hier zullen vrijwilligers aanwezig zijn om de boten uit het water te tillen. Alle roeiers hebben bij deze stopplek verplicht een pauze hebben van 45 minuten.


Na de rustpauze kan het laatste deel van de wedstrijd naar Delft gevaren worden. In Delft zullen alle boten bij Lijm en Cultuur finishen en van het water gehaald worden. Op Lijm en Cultuur kunnen de roeiers bijkomen met een maaltijd en zullen blikken uitgedeeld worden. De dag zal op Lijm en Cultuur afgesloten worden met een festival. 


Stopplaatsen:


Start

Leiden, Asopos de Vliet.


C1
25 km afgelegd: Aalsmeer
Aanleggen is mogelijk.
AANWEZIG: waterflesjes, toiletten (nog onder voorbehoud).
Verwachte doorkomst boten: 9:30 – 12:30

C2 
42 km afgelegd: Zwanenburg

Aanleggen is mogelijk.
AANWEZIG: waterflesjes, eten, toiletten (nog onder voorbehoud).
Verwachte doorkomst boten: 10:00 – 13:30

C3: Feadship stop
63 km afgelegd: Lisse
Aanleggen is mogelijk
AANWEZIG: waterflesjes, eten, toiletten, EHBO, masseurs
(nog onder voorbehoud).

Verwachte doorkomst boten: 12:30 – 16:00


C4
 73 km afgelegd: Leiden
(Cafe Ut Dobbertje)

Aanleggen is mogelijk. Cafe ter plaatse
AANWEZIG: waterflesjes, toiletten (café Ut Dobbertje)
(nog onder voorbehoud).

Verwachte doorkomst boten: 13:30 – 17:30


C5
88 km afgelegd: Leidschendam
AANWEZIG: waterflesjes, eten, toiletten, masseurs, tillers, EHBO
(nog onder voorbehoud)

Verwachte doorkomst boten: 15:00 – 20:30

Finish
100 km afgelegd: Delft, Lijm en Cultuur.
AANWEZIG: eten, toiletten, masseurs, EHBO (nog onder voorbehoud)