In onderstaande download kunt u de uitslagen van de 48ste OC&C Ringvaart Regatta vinden. De winnaar van de sprintbokaal en de Ringvaart staan gemarkeerd in oranje, dit jaar heeft team Gorilla, met startnummer 6, de Ringvaart en de sprintbokaal gewonnen. De records per boottype staan gemarkeerd in groen. 

Uitslagen 48ste editie

In onderstaande download kunt u de uitslagen van de 47ste OC&C Ringvaart Regatta vinden. Deze tijden zijn gecorrigeerd met het Ringvaart record voor het boottype waarin is gevaren. De uitslagen van de sprintbokaal van deze editie kunnen helaas niet gepubliceerd worden aangezien er fouten zijn opgetreden bij het klokken, de tijden zijn dus niet representatief. Onze excuses hiervoor.

In onderstaande download kunt u de uitslagen van de alternatieve editie van de 46ste Ringvaart Regatta vinden. Deze editie is door verschillende verenigingen door heel het land geroeid. Omdat alle deelnemers dus op ander water mee hebben gedaan is er besloten om geen algemene winnaar van deze editie van de Ringvaart Regatta uit te roepen. Voor de sprintbokaal is er wel een winnaar uitgeroepen. De tijden van de 500 meter sprint zijn gecorrigeerd naar de golden standards die u kunt vinden op onze website.

De volgende download bevat de gecorrigeerde tijden van de 44ste EY-Parthenon Ringvaart Regatta. Deze tijden zijn gecorrigeerd met het Ringvaart record voor het boottype waarin is gevaren.

In de onderstaande pdf downloads zijn de uitslagen van 2013 t/m 2016 te zien. De aankomsttijden per checkpoint zijn op Tour Monitor te zien voor 2018 en 2019