Op deze pagina vindt u alle partners van de 47ste OC&C Ringvaart Regatta. 

Heeft u ook interesse in een samenwerking met de OC&C Ringvaart Regatta?  Stuur dan een mailtje naar ringvaartregatta@laga.nl of bel met één van onze acquisitiecommissarissen:

  • Floor van Ruth: +31 6 31220983
  • Jean-Paul Smit: +31 6 15637977

Huidige Partners

OC&C Strategy Consultants is dit jaar weer de hoofdsponsor van de Ringvaart Regatta! Dit zullen zij hoogstwaarschijnlijk voor de komende vijf jaar zijn. Hier zijn we erg blij mee en we zijn dus ook erg enthousiast over onze samenwerking. Dit jaar zullen acht werknemers van OC&C ook de OC&C Ringvaart Regatta starten!
OC&C Strategy Consultants is een wereldwijd actief strategie kantoor en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen. OC&C onderscheidt zich door zich volledig te richten op strategie consulting. Door geen overige consulting diensten zoals implementatie te verrichten, focust het kantoor zich op wat ze het beste kunnen: cliënten helpen om hun meest interessante en complexe strategische vraagstukken op te lossen.
OC&C kenmerkt zich door een open, eerlijke en directe cultuur binnen het kleinschalige karakter van het Rotterdamse kantoor. Bij OC&C heb je vanaf dag één impact op projecten voor een breed scala aan cliënten in verschillende sectoren, zoals consumentengoederen, retail, transport en technologie. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling en groei hoog in het vaandel. Met deze combinatie bieden wij nieuw talent the best home for the best strategy talent.

Northwave Intelligent Security Operations is hoofdsponsor van D.S.R.V. Laga.

De TU Delft is hoofdsponsor van D.S.R.V. Laga.
Feadship Royal Dutch Shipyards is dit jaar ook weer sponsor van de OC&C Ringvaart Regatta. Dit houdt in dat de stop te Leidschendam dit jaar de “Feadship Tussenstop” zal worden. Ook zal er extra aandacht voor Feadship zijn wanneer de roeiers langs de Feadship-werf aan de Kaag roeien. Kortom, een erg leuke samenwerking met een partner die ook gebruik maakt van de wateren van de Ringvaart Regatta!
iTrainee is een bedrijf uit Den Bosch dat dit jaar een leuke activiteit voor op het festival van de Ringvaart Regatta zal sponsoren. Wat dit gaat zijn wordt later bekend gemaakt, maar we zijn er erg enthousiast over! iTrainee zal dus op Feest en Finish van de OC&C Ringvaart Regatta te zien zijn. Ook zal er iets te winnen zijn bij de prijsvraag van iTrainee, dus maak zeker een praatje met ze!
UniPartners is een consultancy en adviesbureau uit Delft dat wordt bestuurd door studenten. Unipartners zal dit jaar vooral op onze sociale media te zien zijn.
Dura Vermeer is een bouwbedrijf dat bezig is met projecten in heel Nederland. Zij zijn dit jaar opnieuw een partner van de OC&C Ringvaart Regatta en zullen zich voornamelijk op onze sociale media laten zien.
AVC Support (QLED X) levert dit jaar weer een prachtig scherm van 15m2 voor op het Feest- en Finish terrein!
BlinkLane Consulting heeft voor de deelnemers van de OC&C Ringvaart Regatta een informatieve workshop gegeven.
Turff is dit jaar ook trotse partner van de OC&C Ringvaart Regatta.
Het Ringvaart Journaal wordt mogelijk gemaatk door Talent voor Transitie: hét traineeship voor energie en klimaat.
TBI helpt de OC&C Ringvaart Regatta met materiale assistentie.
De DJ Booth is mede mogelijk gemaakt door onze vrienden van Stud.
De PA-CC sprintbokaal wordt uitgereikt aan het einde van de OC&C Ringvaart Regatta.
De OC&C Ringvaart Regatta is dit jaar van overal te bewonderen op de livestream, die bekostigd is door Hoogheemraadschap Rijnland en Delfland.