Op deze pagina vindt u alle partners van de 47ste OC&C Ringvaart Regatta. 

Heeft u ook interesse in een samenwerking met de OC&C Ringvaart Regatta?  Stuur dan een mailtje naar ringvaartregatta@laga.nl of bel met één van onze acquisitiecommissarissen:

  • Floor van Ruth: +31 6 31220983
  • Jean-Paul Smit: +31 6 15637977

Huidige Partners

OC&C Strategy Consultants is dit jaar weer de hoofdsponsor van de Ringvaart Regatta! Dit zullen zij hoogstwaarschijnlijk voor de komende vijf jaar zijn. Hier zijn we erg blij mee en we zijn dus ook erg enthousiast over onze samenwerking. Dit jaar zullen acht werknemers van OC&C ook de OC&C Ringvaart Regatta starten!
OC&C Strategy Consultants is een wereldwijd actief strategie kantoor en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen. OC&C onderscheidt zich door zich volledig te richten op strategie consulting. Door geen overige consulting diensten zoals implementatie te verrichten, focust het kantoor zich op wat ze het beste kunnen: cliënten helpen om hun meest interessante en complexe strategische vraagstukken op te lossen.
OC&C kenmerkt zich door een open, eerlijke en directe cultuur binnen het kleinschalige karakter van het Rotterdamse kantoor. Bij OC&C heb je vanaf dag één impact op projecten voor een breed scala aan cliënten in verschillende sectoren, zoals consumentengoederen, retail, transport en technologie. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling en groei hoog in het vaandel. Met deze combinatie bieden wij nieuw talent the best home for the best strategy talent.

Northwave Intelligent Security Operations is hoofdsponsor van D.S.R.V. Laga.

De TU Delft is hoofdsponsor van D.S.R.V. Laga
Feadship Royal Dutch Shipyards is dit jaar ook weer sponsor van de OC&C Ringvaart Regatta. Dit houdt in dat de stop te Lisse dit jaar de “Feadship stop” zal worden. Ook zal er extra aandacht voor Feadship zijn wanneer de roeiers langs de Feadship werf aan de Kaag roeien. Kortom, een erg leuke samenwerking met een partner die ook gebruik maakt van de wateren van de Ringvaart Regatta!
Van Daal is een makelaar uit Delft. Niet alleen zullen zij dit jaar de sprintbokaal sponsoren, waardoor deze zal worden omgedoopt tot de”Van Daal sprintbokaal”, zij zullen daarnaast ook zelf meedoen aan de OC&C Ringvaart Regatta in een C4!
iTrainee is een bedrijf uit Den Bosch dat dit jaar een artiest voor op het festival van de Ringvaart Regatta zal sponsoren. Welke artiest dit gaat zijn wordt later bekend gemaakt, maar we zijn er erg enthousiast over! iTrainee zal dus op Feest en Finish van de OC&C Ringvaart Regatta te zien zijn.
UniPartners is een consultancy en adviesbureau uit Delft dat wordt bestuurd door studenten. Unipartners zal dit jaar vooral op onze sociale media te zien zijn.
Noria Sustainable Innovators is een bedrijf uit Delft dat zich specialiseert in het detecteren en opruimen van plastic afval in water. Zij zullen ons dit jaar ondersteunen in het verduurzamen van de OC&C Ringvaart Regatta en zij zullen ons helpen met het creëren van een bewustzijn rond het belang van het opruimen van je afval.
Dura Vermeer is een bouwbedrijf dat bezig is met projecten in heel Nederland. Zij zijn dit jaar opnieuw een partner van de OC&C Ringvaart Regatta en zullen zich voornamelijk op onze sociale media laten zien.
AVC Support (QLED X) levert dit jaar weer een prachtig scherm van 15m2 voor op het Feest en Finish terrein!