Op deze pagina vindt u alle partners van de 49ste OC&C Ringvaart Regatta. 

Heeft u ook interesse in een samenwerking met de OC&C Ringvaart Regatta?  Stuur dan een mailtje naar ringvaartregatta@laga.nl of bel met één van onze acquisitiecommissarissen:

  • Elmer Schenkels: +31 6 48075150
  • Nina Lamers: +31 6 26325668

Huidige Partners

 

Ook dit jaar is OC&C Strategy Consultants de trotse hoofdsponsor van de OC&C Ringvaart Regatta. Niet alleen sponsoren zij de wedstrijd, dit sportieve consultancy bedrijf roeit dit jaar ook zelf de 100km. OC&C is de komende drie jaar hoofdsponsor van de OC&C Ringvaart Regatta.
Benieuwd naar wat OC&C voor bedrijf is? OC&C Strategy Consultants is een wereldwijd actief strategie kantoor en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen. OC&C onderscheidt zich door zich volledig te richten op strategie consulting. Door geen overige consulting diensten zoals implementatie te verrichten, focust het kantoor zich op wat ze het beste kunnen: cliënten helpen om hun meest interessante en complexe strategische vraagstukken op te lossen. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de site: https://www.occstrategy.com/nl/ en vergeet de OC&C boot vooral niet aan te moedigen!

Northwave Intelligent Security Operations is hoofdsponsor van D.S.R.V. Laga.

De TU Delft is hoofdsponsor van D.S.R.V. Laga.
Feadship Royal Dutch Shipyards is dit jaar ook weer sponsor van de OC&C Ringvaart Regatta. Dit houdt in dat de stop te Leidschendam dit jaar de “Feadship Tussenstop” zal worden. Een erg leuke samenwerking met een partner die ook gebruik maakt van de wateren van de Ringvaart Regatta!
iTrainee is een bedrijf uit Den Bosch. Zij zijn dit jaar opnieuw een partner van de OC&C Ringvaart Regatta en zullen zich voornamelijk op onze sociale media laten zien.
Dura Vermeer is een bouwbedrijf dat bezig is met projecten in heel Nederland. Zij zijn dit jaar opnieuw een partner van de OC&C Ringvaart Regatta en zullen zich voornamelijk op onze sociale media laten zien.
Turff is dit jaar ook trotse partner van de OC&C Ringvaart Regatta.