Informatie botenwagens voor de OC&C Ringvaart Regatta

Mocht u weten dat uw vereniging bij de wedstrijd gebruik maakt van een botenwagen, dan ontvangen wij graag op tijd de afmetingen van de botenwagen.

Boten dienen op dinsdag 28 mei tussen 11:00 en 18:00 bij de start bij A.L.S.R.V. Asopos de Vliet afgeleverd te worden. De botenwagens dienen direct na het afleveren te vertrekken, en kunnen niet op het terrein parkeren.
Op dinsdag 28 mei zal de organisatie aanwezig zijn op het startterrein. Meld je eerst bij hen, zij zullen instructies geven over het plaatsen van uw boot op het terrein. Het is belangrijk om je te allen tijde aan deze instructies te houden, om de startprocedure op woensdag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De organisatie is echter niet aanwezig om de boten van de botenwagens af te tillen, en het is dus belangrijk dat u zelf aanwezig bent om dit te doen. Ook is dit het moment om je boot op te riggeren, want daar zal de ochtend zelf geen tijd voor zijn bij de start. Zorg hiervoor dat je weet op welk tijdstip het transport van jouw boot aankomt op Asopos.
TIP: neem indien mogelijk je eigen schragen/bokjes mee, die zijn beperkt aanwezig.

Mail ringvaartregatta@laga.nl met hoelaat de botenwagen zal arriveren, en wat de afmetingen van de botenwagen zijn, als dit nog niet doorgegeven is door uw vereniging. Mocht je niet in staat zijn om 28 mei voor 18:00 de boot af te laden en op te riggeren, stuur dan ook een mail met een geldige reden en je ploegnaam.

Op woensdag 29 mei, de dag van de OC&C Ringvaart Regatta zelf, zal het niet mogelijk zijn om tussen 15:00 en 23:00 de botenwagens op en Lijm & Cultuur te verplaatsen. Uw botenwagen zal dus voor 15:00 op het terrein geplaatst moeten zijn en kan pas na 23:00 van het terrein gereden worden. Tot 00:00 is het mogelijk om botenwagens van het terrein te rijden.

Op donderdag 30 mei zal de organisatie vanaf 9:00 uur aanwezig zijn op het terrein van Lijm & Cultuur. Vanaf die tijd kunt u ook uw boten en botenwagens ophalen. U wordt verzocht dit zo vroeg mogelijk te doen! De boten en botenwagens dienen voor 12:00 uur van het terrein van Lijm & Cultuur verwijderd te worden. Verzuim resulteert in een boete gelijk aan de extra terreinhuur die daaruit volgt.