Een prestatie moet gevierd worden. Een once-in-a-lifetime prestatie des te meer. Daarom wordt voor alle roeiers, coaches, aanmoedigers, sympathisanten en vrijwilligers dit jaar een mooie huldiging georganiseerd om iedereen te feliciteren en te bedanken. De finish staat bekend om de heerlijke sfeer, waarin de roeiers nagenieten van hun prestaties en waar een drankje en een dansje goed op zijn plaats zijn. Ieder jaar leent de line-up van DJ’s zich voor een perfecte avond, waarbij de dag feestelijk wordt afgesloten.

Zodra de eerste boten binnendruppelen zal het finishterrein gevuld worden met de geur van eten, de fijne muziek en als het even meezit ook de warmste zonnestralen! 


Tweede datum

De finish (100 kilometer) van de 47ste OC&C Ringvaart Regatta op woensdag 8 juni is bij Laga. Hier worden alle boten dus ‘uitgeklot’ en hebben de deelnemers daarbij de OC&C Ringvaart Regatta voltooid. Alle deelnemers die in een Laga boot roeien, moeten hier ook aanleggen en hun boot uit het water halen. Alle andere deelnemers roeien door naar het finishterrein op Lijm & Cultuur. 

Elke boot ontvangt 3 bandjes die verdeeld kunnen worden over coaches/ volgploegen/ familie/ vrienden. Deze bandjes zijn nodig om het terrein van Lijm & Cultuur te betreden. Om Laga te betreden is het niet nodig om een bandje te hebben. 

Op het finishterrein van Lijm & Cultuur ligt de focus op het feliciteren van de deelnemers. Er zal een klein podium zijn, een maaltijd voor alle deelnemers en de mogelijkheid om een drankje te halen. Op Laga ligt de focus op het aanmoedigen van de deelnemers, en alle boten over de finish zien varen. Op Laga zal ook een maaltijd aanwezig zijn voor alle deelnemers die op Laga moeten aanleggen, en ook de mogelijkheid zijn om een drankje te halen.