DE INSCHRIJVINGEN VAN DE 46STE EDITIE VAN DE RINGVAART REGATTA ZITTEN VOL!

De inschrijvingen van de 46ste Ringvaart Regatta zullen op 2 maart 2021 open gaan. Inschrijven kan via de volgende link: https://tourmonitor.eu/rr/

Wij hanteren VOL = VOL. Om verzekerd zijn van een plek raden wij aan om op tijd in te schrijven! Voor de inschrijving dient één persoon van de desbetreffende ploeg zichzelf en zijn/haar ploeggenoten aan te melden. U zult een volledige ploeg, inclusief één meefietser uit de volgploeg en een stuurman/vrouw bij gestuurde nummers nodig hebben om de inschrijving te voltooien (beide mogelijk om tot 2 mei 2021 te veranderen). Gegevens van roeiers kunt u tot 2 april 2021 aanpassen. Alle roeiers die deelnemen aan de wedstrijd krijgen een Ringvaart Regatta t-shirt, de maten van alle teamleden kunt u bij het inschrijven doorgeven. 

Ook zal er de optie zijn om aan te geven of de deelnemer een gast lid is, dus alleen lid van een roeivereniging om te kunnen trainen voor de Ringvaart, of dat de deelnemer een volwaardig lid is van de roeivereniging. 
De volwaardige leden van de vereniging moeten daarna hun lidnummer van de KNRB doorgeven. Deze kan gevonden worden via de volgende link: https://mijn.roeien.nl/inloggen. Wanneer een deelnemer hier lidnummer vergeten aanklikt krijgt deze het lidnummer via de mail. De gast leden worden later gemaild over het lidnummer. 

De inschrijving telt pas als deze helemaal voltooid is, inclusief betaling. Het inschrijfgeld voor de 46ste Ringvaart Regatta kunt u hier vinden. 

In het geval van afgelasting bij noodweer of andere externe factoren organiseren wij een een vergelijkbare versie van de de 46ste Ringvaart Regatta, dit is op 16 juni 2021. Bij de inschrijving zal dan ook gevraagd worden of roeiers ook aan de Ringvaart Regatta op de alternatieve datum willen participeren.