Philoboot in actie voor de hartstichting

Ook dit jaar roeit de philoboot de 100km natuurlijk niet alleen om aan onszelf te werken en fit te worden, maar roeien we ook voor een goeddoel!!! We roeien onze 100km dit jaar voor de Hartstichting🚣🏼‍♂️🧡

25% van alle natuurlijke overlijdens zijn te wijten aan een acute hartdood. Hiermee wordt het totaal onverwacht overlijden door een hartaandoening bedoeld, dit binnen een uur na de eerste symptomen. De hartstichting zorgt voor het eerder opsporen van hart- en vaatziekten. Want als deze aandoeningen eerder gevonden worden, kan er ook wat aan gedaan worden en is de kans op overlijden aan acute hartdood veel kleiner. Dat is natuurlijk wat we willen! Onze eigen stuur heeft “gelukkig” een al ontdekte hartaandoening, dus zijn we heel blij dat dat bekend is en goed in de gaten gehouden wordt. Maar dit willen we voor meer mensen, om zo in meer gevallen acute hartdood voor te zijn. Daarom roeien wij onze 100km op 25mei voor De Hartstichting!!! 🧡

Geef een antwoord