Je bekijkt nu Roeien voor Albanië

Roeien voor Albanië

Wij – Alexander, Nout, Luke, Bart, Ellemijn, Xander, Michiel, Vroukje, Maarten, Eva, Lisa en Milou – vormen samen ‘De Roeispijkers’ en gaan op 31 mei de langste roeimarathon van de wereld roeien, 100 km. Daarmee willen we geld op halen voor de familie Beqiri uit Albanië! Het streven is om hiermee een bedrag van € 5.000 op te halen, en het liefst nog een beetje meer!

Want je zult maar een huis hebben dat – te – gevaarlijk is om in te wonen. Met een dak dat grotendeels op instorten staat. Een toilet zonder dak. Geen (eigen) bed om in te slapen. En stel je voor dat je je als kind niet durft te mengen onder andere kinderen omdat je geen normale kleren hebt. Daar is geen geld voor, dus blijf je maar thuis. Zo leeft de familie Beqiri. Hun drie kinderen zouden op de basisschool moeten zitten. Moeder heeft gezondheidsproblemen. Vader doet zijn best om wat te verdienen met de verkoop van tweedehands spullen op de bazar. Kortom; een gezin in armoede en met weinig perspectief.

New Day Impact wil deze familie graag helpen. We hebben gezien dat een leefbaar huis zicht geeft op een betere toekomst en veel kan betekenen in de levens van mensen. Een basis van waaruit kinderen veilig kunnen wonen en straks ook kunnen leren of zelfs studeren. Dát gunnen we de Beqiri’s enorm!

Met € 5.000,-  kunnen we dit gezin helpen aan een kachel, vloer, afdak boven hun toilet en kleding! Help jij mee? Sponsor dan de Roeispijkers met deze stoere actie!

Doneren kan via deze link

Geef een reactie