Je bekijkt nu 47ste Ringvaart Regatta op 25 mei 2022

47ste Ringvaart Regatta op 25 mei 2022

De Ringvaart Regatta is meer dan alleen een roeimarathon van 100 km.. Het gaat om het aangaan van een hele mooie uitdaging met je vrienden, en een bijzondere ervaring waarop je later terug kan kijken! Het is een dag vol sport en plezier op het water, waarin je het beste uit jezelf en je teamgenoten haalt.
En, om niet te vergeten, al het harde werk wordt later die dag beloond op het epische feest en finish, waar duizenden toeschouwers op je staan te wachten om je te feliciteren!
Lijkt dit je wat?! Roep al je vrienden en vriendinnen op om aan dit gave evenement mee te doen, en blijf op de hoogte via onze social media accounts. We hebben binnenkort groot nieuws en maken ook het thema bekend, dus houd je ogen en oren goed open!

Geef een reactie