Lars en Luuk voor onderzoek naar Vaculitis

Wij zijn Lars en Luuk, twee roeiers van de U.S.R. Triton die 100km gaan roeien om geld in te zamelen voor onderzoek naar Vasculitis.

Vasculitis is de verzamelnaam voor een aantal ernstige, chronische ziektebeelden waarbij de wand van bloedvaten ontstoken raakt. Als gevolg daarvan raken achterliggende organen verstoken van voldoende zuurstof waardoor ze minder gaan functioneren of zelfs geheel afsterven. Deze auto-immuun ziektes (Wegener, MPA, EGPA) zijn chronisch en wanneer onbehandeld bijna altijd fataal. Ondanks onderzoek is vasculitis momenteel niet te genezen. De vasculitis stichting werkt hard aan verschillende vormen van onderzoek naar het genezen en behandelen van deze ziekte. Wij willen ,samen met jullie hulp, graag bijdragen aan het versnellen en verbeteren van behandelmethodes tegen deze verschrikkelijke ziekte!

Hoe: 25 mei zullen wij met zijn tweeën 100km roeien tijdens de Ringvaart om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor onderzoek naar Vasculitis. De afgelopen en komende tijd trainen wij om deze tocht te volbrengen.

Help ons dit doel te bereiken door te doneren en samen met ons het onderzoek naar Vasculitis te verbeteren! 100% van het gedoneerde geld zal naar ‘De Vasculitis stichting’ gaan. Inschrijfgelden en andere kosten voor de race zullen wij (Lars en Luuk) zelf betalen. Alle beetjes helpen!

Volg ons avontuur op: https://www.instagram.com/roeien_tegen_vasculitis/

Geef een reactie