Je bekijkt nu Club Groot roeit 100 km tegen kanker

Club Groot roeit 100 km tegen kanker

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die kanker heeft gehad of eraan overleden is. Om ons in te zetten tegen deze vreselijke ziekte is meer onderzoek naar kanker nodig. Daarom roeien we op 31 mei met Club Groot 100 kilometer om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. KWF is een organisatie die zich al 70 jaar inzet om kanker beter te begrijpen, op te sporen en te behandelen. Hierin staan de levenskwaliteit van de patiënten, de toegankelijkheid van medicijnen, maar ook het voorkomen van kanker centraal. Zonder donaties kan KWF kankerbestrijding niet bestaan en daarom willen we graag ons steentje bijdragen. We zijn wij al hard aan het trainen om ons in te zetten voor onderzoek naar kanker. Hierbij kunnen we jullie hulp hard gebruiken! Doneren kan met deze link

Geef een reactie