Je bekijkt nu 100 km voor Stichting Rowing Blind

100 km voor Stichting Rowing Blind

Op 25 mei 2022 is het zo ver: dan roeien wij (Charlotte, Evianne, Mette, Valérie & stuur Eline) de Ringvaart Regatta. Sinds een aantal maanden zijn wij hard aan het trainen om dé marathon der roeimarathons te kunnen voltooien. 
Wij roeien deze 100 km in het teken van Stichting Rowing Blind (www.rowingblind.nl). Rowing Blind is een stichting die zich inzet voor het toegankelijk maken van de roeisport voor mensen met een visuele beperking. Via deze stichting kunnen mensen met een visuele beperking goed leren roeien en kunnen zij tegelijkertijd sociale contacten opdoen. Omdat wij dit een prachtig streven vinden en hier graag aan bij willen dragen, vragen wij jullie steun!
Volg ons avontuur op onzeInstagram @ringvaartuvsv2022 en doneer nu via deze link: https://www.geef.nl/nl/actie/ringvaart-uvsv-2022-rowing-blind/donateurs

Geef een antwoord