Rhetoricadispuut Tau roeit 100 KM voor de hartstichting

Wij zijn Rhetoricadispuut Tau, een groep begane werktuigbouwkunde studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven. Bestaande uit verschillende jaarlagen, zijn wij een hechte vriendengroep die naast gezelligheid en hard studeren, ook bijdragen aan de maatschappij hoog in het vaandel heeft staan. Waar wij in het verleden veelal dit doel organisatorisch hebben vervuld, hebben wij besloten om dit jaar de handen uit de mouwen te steken. Met een delegatie van negen ijverige studenten gaan wij de ringvaart regatta roeien, een tocht van maar liefst 100km. Dit gaan wij niet voor onszelf doen, maar voor een goed doel dat ons aan het hart gaat: De Hartstichting.

“Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want met een gezond hart haal je meer uit het leven. Al meer dan 55 jaar investeren we in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen.”
De hartstichting

Geef een antwoord