100 km voor Only Friends Utrecht

Op 25 mei 2022 zullen wij (negen Utrechtse studenten), Anna, Charlotte, Diana, Geke, Jessie, Lieke, Myrthe, Tessa, Yara, de Ringvaart Regatta roeien. De ringvaart is de enige 100 km lange roeiwedstrijd ter wereld en zal starten in Leiden en eindigen in Delft. 
Inmiddels zijn we al een aantal maanden aan het trainen en hebben we, dankzij onze coaches, van 9 vriendinnen een geoliede roeimachine gemaakt. We roeien de ringvaart voor het goede doel Only Friends Utrecht. Only Friends is een stichting die ervoor zorgt dat kinderen en jongeren met een beperking ook de kans krijgen om zichzelf uit te dagen op sportief vlak. Zo geven ze iedere zaterdag ochtend allerlei verschillende sport lessen en organiseren ze andere sportieve uitjes zoals de special obstacle run. Zelf hebben we een ochtend mee gesport en hebben we van dichtbij gezien hoe belangrijk het werk van de vrijwilligers is zodat de kinderen zich op fysiek en sociaal gebied kunnen ontwikkelen. 
Help je mee ons doel te halen en hiermee nog meer kinderen blij te maken? U kunt doneren via onderstaande link en ons avontuur volgen via Instagram (https://www.instagram.com/ringvaartuvsv22/)! 

Geef een reactie