100 KM voor Young Focus

Wij: Wouter, Carlijn, Thijs, Eveline, Rhode, Harm, Martine, Simone en Jarnik als stuur gaan de Ringvaart roeien om geld op te halen voor Young Focus. Young Focus is een organisatie dat zich inzet om jongeren uit de sloppenwijken van Manila een kans te geven om naar school te gaan. Young focus gelooft namelijk dat het geven van onderwijs de meest effectieve methode is om armoede te bestrijden. Hierbij betalen zij het collegegeld, schoolboeken en de uniformen om naar school te gaan. Wij gaan specifiek geld ophalen voor studenten, zodat zij na de middelbare school een universitaire studie kunnen beginnen. Dit kost redelijk wat geld en daarbij hebben we jullie hulp nodig! Via de onderstaande link is meer informatie te vinden en de mogelijkheid om te doneren. Bedankt!https://www.youngfocus.nl/nsr-roeit-voor-young-focus/

Geef een reactie