Je bekijkt nu 100 km roeien voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

100 km roeien voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ruim zes jaar geleden begonnen wij aan ons roei avontuur en sindsdien vormt deze sport een deel van ons leven. Sporten is voor ons altijd erg belangrijk geweest, maar dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij kinderen uit gezinnen met weinig geld valt
de mogelijkheid om te sporten snel weg. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk voor deze kinderen om toch mee te kunnen doen met sportieve en creatieve activiteiten, door hun contributiegeld te betalen. Sporten, bewegen of iets doen aan cultuur vormt immers de ideale uitlaatklep en draagt bij aan de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van een kind. 

Op 31 mei stappen wij in de dubbeltwee om 100 kilometer te roeien voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen tijdens de Ringvaart Regatta. We kunnen jullie hulp hard gebruiken, om uiteindelijk de finish over te komen! Draag jij je steentje bij? Doneren kan via deze link

Geef een reactie