Je bekijkt nu Feadship en de OC&C Ringvaart Regatta

Feadship en de OC&C Ringvaart Regatta

Feadship en de OC&C Ringvaart Regatta
Is er een overeenkomst tussen 100 kilometer roeien en superjachtbouw? Jazeker! Bij Feadship weten we ook als geen ander wat het betekent om tot het uiterste te gaan. Niet voor niets is Feadship wereldwijd de standaard als het gaat om custom-made superjachten. Design, engineering en bouw van een Feadship gebeurt volledig volgens de wens van de klant. Daarmee is ieder Feadship uniek. En zet ieder Feadship opnieuw de standaard op het gebied van bouwkwaliteit, (groene) innovatie en vaareigenschappen.

Over Feadship
Onder de merknaam Feadship bouwen Koninklijke de Vries Scheepsbouw en Royal van Lent Shipyard sinds 1949 de beste custom built superjachten ter wereld. En hoewel de merknaam. Feadship al bijna 75 jaar bestaat, gaat de historie van beide werven nog verder terug. Het oudste Feadship bedrijf is opgericht in 1849! Werken bij één van de Feadship bedrijven betekent werken met vakmanschap op een extreem hoog niveau. Dat geldt zowel voor onze vaklieden, onze engineers, onze naval architects en al die honderden collega’s met wie je samen droomjachten bouwt. Samen bouwen aan superjachten is namelijk wat ons bindt. Meer weten over je mogelijkheden bij Feadship? Kijk op werkenbijfeadship.nl. We maken graag kennis.

Feadship langs de Ringvaart route
Deze 48ste OC&C Ringvaart Regatta kom je langs twee Feadship locaties. Op de heenweg roei je langs onze Feadship afbouwwerf van Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer. Je ziet onze dokken aan stuurboordzijde, 300 meter na het passeren van de Aalsmeerderbrug. Op de terugweg passeer je de afbouwwerf van Royal van Lent Shipyard op Kaageiland bij boei 2. Even op adem komen voor de laatste kilometers doe je bij de Feadship stop, sluisje Leidschendam. Zien we je daar?


Foto: 20 april 2023, Feadship project 710 verlaat het dok in Aalsmeer. 

Geef een reactie