Ringvaart voor Sea Rangers

Wij gaan deze fysieke en mentale uitdaging in een 8+ aan om geld op te halen voor de Sea Ranger Service. De Sea Ranger Service zet zich in voor het herstellen van de natuur in zee en biedt een maritieme opleiding voor jongeren die ‘boswachters van de zee’ willen worden. In dit filmpje is te zien wat de toekomstplannen zijn van deze organisatie en op hun website is meer informatie te vinden. Wij zijn, zowel in onze studies als in ons persoonlijke levens, veel bezig met de toekomst van de aarde. Wij hebben dit doel dan ook gekozen omdat het een duidelijke en actieve aanpak tegen de gevolgen van klimaatverandering in de Noordzee biedt. Daarnaast wordt het werk van de Sea Rangers gekenmerkt door doorzettingsvermogen én heeft het affiniteit met water, net als de roeisport.

In totaal hopen wij €3000,- voor ze op te kunnen halen. Met dit precieze bedrag kunnen nieuwe benodigde reddingsvesten voor alle Sea Rangers aangeschaft worden. Dit is dus een concrete bijdrage zodat de Sea Rangers veilig op zee hun werk aan natuurbehoud kunnen uitvoeren.

Zou jij ons willen helpen met dit doel behalen? We zijn blij met iedere kleine bijdrage! Zie https://www.geef.nl/nl/actie/ringvaart-voor-sea-rangers/donateurs voor onze doneerpagina.

Geef een antwoord