Van1tothonderd voor Vrienden van Brazilië

Hoi allemaal!

Op 25 mei a.s. roeien wij, Emma, Maureen, Ted, Tessa en Willemijn de Ringvaart Regatta. Hiermee willen wij geld inzamelen voor de Stichting Vrienden van Brazilië.

Deze stichting zet zich in om kansarme kinderen in Brazilië te helpen met het faciliteren van onderwijs, eten en huisvesting!

De school die bij deze stichting hoort heeft een ruimte over die ze willen inrichten als speel- en gymlokaal voor de kleuters!

Momenteel heeft de school geen gymlokaal en krijgen de kleuters op de lege speelplaats buitengym: met temperaturen boven de 40 graden is het niet altijd fijn om buiten te spelen en het schoolplein is erg kaal en soms gevaarlijk door los liggende tegels. Met behulp van deze inzamelingsactie actie willen we een ruimte die nu wordt gebruikt als opslag omtoveren tot speel- en gymlokaal! Zodat de kleuters veilig samen kunnen spelen en gymmen.

De oom en tante van Ted zetten zich terplekke in voor de educatie en opvang van kansarme kinderen via Vrienden van Brazilië. Op deze manier weten wij zeker dat elke gedoneerde euro goed terecht komt!

Geef een reactie