100KM voor Quiet Nederland

Op woensdag 25 mei 2022 gaan wij, Francien en Hanne, de Ringvaart Regatta roeien in een dubbeltwee. Het gaat om de langste roeimarathon ter wereld van 100 kilometer. We gebruiken deze sportieve uitdaging om een mooi bedrag op te halen voor Quiet Nederland, een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen in armoede. Quiet is momenteel actief in 11 Nederlandse steden, waar het naast het vertellen over armoede, draait om het verzachten van de armoedesituatie en het versterken van mensen. Quiet-members ontvangen dankzij lokale ondernemers, regelmatig extraatjes die het leven net wat dragelijker maken. Denk aan een gratis kappersbeurt of fietsreparatie, kaartjes voor het theater of een dagje uit naar een pretpark. Dat zijn de geluksmomentjes die de armoedesituatie verzachten en mensen versterken, zodat ze weer stappen kunnen zetten in de maatschappij. Door onze roeiwedstrijd te supporten, draag je bij aan dit prachtige doel. Zou je ook willen overwegen een donatie te doen? Doneren kan via deze link https://gofund.me/fa264dbd

Geef een antwoord