Je bekijkt nu Inschrijfavonden Laga Ringvaart Opvang

Inschrijfavonden Laga Ringvaart Opvang

De OC&C Ringvaart Regatta is een roeiwedstrijd van 100 kilometer die zal plaatsvinden op 31 mei 2023. Als je de Ringvaart wilt roeien, maar nog niet veel roei-ervaring hebt, of als je wel al ervaring hebt, maar geen materiaal om in te trainen, kun je je inschrijven voor de Ringvaart Opvang. Dit is een periode die loopt van januari tot de Ringvaart, waarin we je begeleiden met je voorbereiding, je Laga’s boten en ergometers kunt gebruiken om in te trainen en je als voorproefje een race gaat varen tegen de Njord Ringvaartroeiers bij de Leiden-Delft race. Je kunt zowel als Lagaaier als niet-Lagaaier meedoen aan de opvang. 

Inschrijven voor de Ringvaart Opvang kan op 9 en 12 december van 17:00-22:00 en dit is fysiek op Laga. Het is belangrijk dat je met heel je ploeg komt, omdat je wat formulieren, contactgegevens en machtigingen moet invullen. 

Als je vragen hebt, kun je altijd mailen naar rec@laga.nl! 

Tot dan!

Groetjes, REC 147

Geef een reactie