Je bekijkt nu 100 km roeien voor F | Fort Foundation

100 km roeien voor F | Fort Foundation

31 mei gaan wij de OC&C Ringvaart Regatta roeien en deze uitdaging gaan zij aan voor F | Fort Foundation. Zij zetten zich in voor de mentale gezondheid van jongvolwassenen met kanker, met kunst als verbindende factor. 

In 2019 kreeg een van onze ploeggenoten schildklierkanker: 
‘Ik kreeg schildklierkanker tijdens ons roeiseizoen in 2019. De prognose was gelukkig goed, en ik kan met trots zeggen dat ik nu zo’n 2 jaar schoon ben! Ik leerde de F|Fort Foundation kennen. Zij zetten zich specifiek in voor kankerpatiënten tussen de 18 en 35 en willen bewustzijn creëren voor de problemen binnen deze doelgroep. Het was heel fijn daar te zijn, omringd door (jonge) mensen die je direct begrijpen!’ 

Jij kan ook je steentje bijdragen en F | Fort Foundation steunen om nog meer mooie projecten op te zetten als steun voor deze doelgroep!

Doneren kan via deze link

Kijk voor meer informatie op https://ffortfoundation.nl

Geef een reactie