Feadship

Feadship en de Ringvaart Regatta
Is er een overeenkomst tussen 100 kilometer roeien en superjachtbouw? Jazeker! Bij Feadship weten we ook als geen ander wat het betekent om tot het uiterste te gaan. Niet voor niets is Feadship wereldwijd de standaard als het gaat om custom-made superjachten. Design, engineering en bouw van een Feadship gebeurt volledig volgens de wens van de klant. Daarmee is ieder Feadship uniek. En zet ieder Feadship opnieuw de standaard op het gebied van bouwkwaliteit, (groene) innovatie en vaareigenschappen.

Over Feadship
Onder de merknaam Feadship bouwen Koninklijke de Vries Scheepsbouw en Royal van Lent Shipyard sinds 1949 de beste custom built superjachten ter wereld. En hoewel de merknaam Feadship al 75 jaar bestaat, gaat de historie van beide werven nog verder terug. Het oudste Feadship bedrijf is opgericht in 1849!  

Werken bij één van de Feadship bedrijven betekent werken met vakmanschap op een extreem hoog niveau. Dat geldt zowel voor onze vaklieden, onze engineers, onze naval architects en al die honderden collega’s met wie je samen droomjachten bouwt. Samen bouwen aan superjachten is namelijk wat ons bindt. Meer weten over je mogelijkheden bij Feadship? Kijk op werkenbijfeadship.nl. 

Feadship langs de Ringvaart route
Deze 49e Ringvaart Regatta kom je langs twee Feadship locaties. Op de heenweg roei je langs onze Feadship afbouwwerf van Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer. Je ziet onze dokken aan stuurboordzijde, 300 meter na het passeren van de Aalsmeerderbrug. Op de terugweg passeer je de afbouwwerf van Royal van Lent Shipyard op Kaageiland bij boei 2. 

Feadship op het finish terrein (Lijm & Cultuur).
Graag verwelkomen we jou en je team op het finish terrein bij de Feadship stand. Hier kun je een foto laten maken van jou en je team in onze photobooth! 

Geef een reactie